Ali de Jong

Over Ali de Jong

Ali ...

is in Assen ('57) geboren en heeft tot haar 20ste in Drenthe gewoond. Na wat omzwervingen door het land is ze samen met man en kinderen in 1998 in Riethoven komen wonen.
Ze heeft zich altijd al geïnteresseerd in gezondheid over het algemeen. Toen de kinderen zo groot waren dat ze weer meer tijd kreeg is ze een 5-jarige parttime HBO opleiding aan de Dutch Shiatsu Academie gestart. Sinds juni 2008 mag ze zich Natuurgeneeskundig Shiatsu Therapeute noemen en heeft ze aan huis haar eigen praktijk opgezet (Shiatsupraktijk op Dreef).

"Telkens als ik mensen met succes heb behandeld ben ik weer blij verrast over hoe geweldig deze techniek is."

 

 

Vooral bij chronische aandoeningen kan het positieve effect zeer groot zijn. Tijdens een 'basisbehandeling', die een uur duurt, wordt volgens een vast patroon gedrukt op punten op het lichaam, die verbonden zijn met de meridianen, ook wel energiebanen genoemd. Voor een groot aantal klachten zijn er specifieke receptbehandelingen, die gericht zijn op de oorzaak van de klacht. Als de oorzaak verzwakt, dan wel weggenomen kan worden, zal de klacht ook verminderen of zelfs verdwijnen. "Ik vind het heel fijn om mensen te behandelen, vooral ook door het contact wat ik met veel mensen heb." 

©Copyright 2024 Sitemap Privacy